Kategoriat
Uncategorized

PORTTI mamat

PORTTI mamat

Kevät 2024

Ryhmä tulee myyntiin joulukuussa 2023

Koko kevät: 18VK (8.1. – 8.5.)

Jakso 1: 9VK (8.1. – 6.3.)

Tunnit ma & ke klo 10-11

+ Ryhmään osallistuminen sisältää myös Open Gymin käytön, joten voit tulla harjoittelemaan salille itsenäisesti, kun ohjattuja tunteja ei ole käynnissä.

Keväällä tulemme järjestämään kaksi 9vk MAMAT-jaksoa. Ilmoittautua voit joko kevään ensimmäiselle jaksolle (9vk) tai suoraan koko keväälle (18vk). Maksaessasi koko kevään yhdessä erässä, saat -10% hinnasta.

Ensimmäinen 9vk jakso VK 2-10 ja toinen 9vk jakso alkaa edellisen jakson perään VK 11-19. Ilmoittautuminen toiselle jaksolle aukeaa myöhemmin.


Portti MAMAT on tarkoitettu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille ja tunneille saat ottaa mukaan myös lapsesi.

Tunnit koostuvat lämmittelystä, voima- sekä kuntoharjoittelusta ja liikkuvuusharjoittelusta. Harjoittelu sisältää keskivartaloa sekä lantionpohjaa vahvistavia harjoitteita ja tavoitteena on löytää yksilöllisesti sopivia tasoja tämänhetkiselle liikunnalle.

Tunneilla edetään progressiivisesti kevyemmästä harjoittelusta kuormittavampaan, huomioon ottaen raskauden ja synnytyksen tuomat kehon muutokset.

Tunneille voit osallistua liikuntataustasta riippumatta! Osallistuminen ei vaadi aiempaa CrossFit kokemusta tai On-Rampin suorittamista.

Minimimäärä ryhmän toteutumiselle on 6hlö, maksimimäärä 12hlö.


Tuntien ohjaajana toimii fysioterapeutti ja valmentaja Jenni Aaltonen.

Jenni työskentelee vastaanottotyön lisäksi CrossFit-ohjaajana sekä valmentaa tanssijoita. Fysioterapeutin ammattitutkinnon lisäksi hän on kouluttautunut urheilufysioterapian parissa sekä käynyt kursseja raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien liikuntaan ja palautumiseen liittyen.