Aloittaminen

Ilmoittaudu On-Rampille


Kesäkuu Intensiivi On-Ramp (4.6. – 20.6.)

Ryhmä #58

Ti & to klo 20-21

+ 2vk ilmaiset treenit kurssin päätteeksi


Heinäkuu Intensiivi On-Ramp (2.7. – 18.7.)

Ryhmä #59

Ti & to klo 20-21

+ 2vk ilmaiset treenit kurssin päätteeksi

“Become the best version of you!”

Mikäli CrossFit -harjoittelu ei ole sinulle ennestään tuttua, aloitetaan harjoittelu On-ramp kurssilla. On-Ramp on ryhmä, jossa opitaan CrossFit -harjoittelun tekniikat ja harjoittelutapa. Tämän jälkeen harjoittelua on helppo jatkaa wod-tunneilla. On-Rampilla tutustut myös muihin kanssatreenaajiin, valmentajiin sekä treeniympäristöön.

On-Ramp sisältää 12x 1h harjoituskertaa. Jokainen harjoituskerta koostuu lämmittelystä, tekniikka- ja taitoharjoittelusta sekä kuntoharjoittelusta. Kuka tahansa voi osallistua ryhmään omasta kuntotasostaan riippumatta. Kaikki harjoitukset on skaalattavissa, joten jokainen saa omalle tasolleen sopivan treenin. Meidän tehtävämme on saada sinut oppimaan uutta ja kuntosi nousemaan siten, että se on hauskaa!

On-Rampilla harjoitellaan yleisimmät CrossFit-harjoittelussa käytetyt liikkeet ja niiden tekniikat, lisäksi saat valmiuden painonnostoharjoitteluun.

HINTA: 149€ / Opiskelijat 134€

On-ramp + 1kk Unlimited treeniä huippuhintaan: 234/210€!

Jos ryhmän aikataulut eivät sovi sinulle tai haluaisit aloittaa harjoittelun henkilökohtaisen valmennuksen kautta, niin voit ottaa meihin yhteyttä: info@crossfitportti.fi ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva aloituspaketti.

Mikäli olet kokeneempi harjoittelija ja haluaisit tulla tunneille suoraan mukaan, voit ottaa yhteyttä meihin osoitteeseen: info@crossfitportti.fi.