Aloittaminen

Ilmoittaudu On-Rampille


Marraskuu (1.11. – 26.11.)

Iltaryhmä #38 Ti, to klo 20-21 & la klo 9-10

Viimeinen kurssikerta pidetään la 26.11. sijaan perjantaina 25.11. klo 18:30-19:30.

On-Ramp on ryhmä, jossa opitaan CrossFit -harjoittelun tekniikat ja harjoittelutapa.

Mikäli CrossFit -harjoittelu ei ole sinulle ennestään tuttua, aloitetaan harjoittelu On-ramp ryhmästä. On-Ramp on ryhmä, jossa opitaan CrossFit -harjoittelun tekniikat ja harjoittelutapa. Tämän jälkeen harjoittelua on helppo jatkaa wod-tunneilla.

On-Ramp sisältää 12x 1h harjoituskertaa. Jokainen harjoituskerta koostuu lämmittelystä, tekniikka- ja taitoharjoittelusta sekä kuntoharjoittelusta. Kuka tahansa voi osallistua ryhmään omasta kuntotasostaan riippumatta. Kaikki harjoitukset on skaalattavissa, joten jokainen saa omalle tasolleen sopivan harjoituksen. Meidän tehtävämme on saada kuntosi nousemaan siten, että se on hauskaa!

On-Rampilla harjoitellaan yleisimmät CrossFit-harjoittelussa käytetyt liikkeet ja niiden tekniikat, lisäksi saat valmiuden painonnostoharjoitteluun.

HINTA: 149€ / Opiskelijat 134€

On-ramp + 1kk Unlimited treeniä huippuhintaan: 234/210€

Jos On-ramp -ryhmän aikataulut eivät sovi sinulle tai haluaisit aloittaa harjoittelun henkilökohtaisen valmennuksen kautta, niin voit ottaa meihin yhteyttä: info@crossfitportti.fi ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva aloituspaketti.

Mikäli olet kokeneempi harjoittelija ja haluaisit tulla tunneille suoraan mukaan, voit ottaa yhteyttä meihin osoitteeseen: info@crossfitportti.fi.