PORTTI mamat

PORTTI mamat

PORTTI mamat kesäryhmä TÄYNNÄ

5 VK (20.5. – 19.6)

Tunnit ma & ke klo 10-11

+ Ryhmään osallistuminen sisältää myös Open Gymin käytön, joten voit tulla harjoittelemaan salille itsenäisesti, kun ohjattuja tunteja ei ole käynnissä.


Portti MAMAT on tarkoitettu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille ja tunneille voit ottaa mukaan myös lapsesi.

Tunnit koostuvat lämmittelystä, voima- sekä kuntoharjoittelusta ja liikkuvuusharjoittelusta. Harjoittelu sisältää keskivartaloa sekä lantionpohjaa vahvistavia harjoitteita ja tavoitteena on löytää yksilöllisesti sopivia tasoja tämänhetkiselle liikunnalle. Tunneilla edetään progressiivisesti kevyemmästä harjoittelusta kuormittavampaan, huomioon ottaen raskauden ja synnytyksen tuomat kehon muutokset.

Tunneille voit osallistua liikuntataustasta riippumatta! Osallistuminen ei vaadi aiempaa CrossFit kokemusta tai On-Rampin suorittamista.

Minimimäärä ryhmän toteutumiselle on 6hlö, maksimimäärä 12hlö.


Tuntien ohjaajana toimii valmentajamme Åsa Joutsia.

Åsa on valmistunut Personal Traineriksi vuonna 2018 ja valmentanut CrossFitia useamman vuoden. Hän myös kilpailee aktiivisesti lajin parissa.

”Valmentajana koen olevani helposti lähestyttävä, inhimillinen ja ratkaisukeskeinen. Olen hyvin kiinnostunut yksityiskohdista, sekä tarkka teknisestä ja taloudellisesta liikkumisesta – ylläpitäen kuitenkin rennon ilmapiirin ja huumorin mukana tunneilla! Nähdään treeneissä :)”