Valmentajat

Mirka

Lue esittely

Moikka!

Mä oon Mirka ja toimin Portissa toiminnanjohtajana sekä päävalmentajana. Päivät kuluukin salilla treenaten, WOD-tunteja valmentaen sekä Portin asioita hoitaen.

CrossFitin pariin päädyin 2015, kun mieheni rupesi opettamaan minulle painonnostoa ja voimisteluliikkeitä. Puolen vuoden omatoimisen treenaamisen jälkeen liityin CrossFit -salille ja siitä se kipinä sitten syttyi treenaamiseen sekä urheiluun.

Liikunta on ollut aina lähellä sydäntä, joten aikoinaan olikin luonnollista lähteä kouluttautumaan liikunta-alalle. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK) ja käynyt muitakin liikunta-alan koulutuksia, kuten CrossFit Level 1 ja 2 -valmentajakoulutukset sekä Personal Trainer- ja ravintovalmentaja-koulutuksen.

Valmentajana olen kannustava ja innostava. Pyrin luomaan hyvää fiilistä salilla ja huomioimaan kaikki treenaajat tunnilla. Minua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, jossa otetaan huomioon kokonaisuus. Kuormituksen ja palautumisen välinen balanssi on tärkeää kehityksen ja hyvinvoinnin kannalta, joten kannustankin panostamaan treenaamisen lisäksi myös muihin osa-alueisiin, kuten ravintoon, uneen ja kehonhuoltoon 😉

Mun lempparitreeni on ehdottomasti “Fran”, 21-15-9 reps for time: thruster + pull-up

Nähdään Portissa!

Aleksi

Lue esittely

Moikka,

olen Aleksi ja yksi CrossFit Portin omistajista. Olen harrastanut kaikenlaista ennen CrossFit:ä, aina rullalautailusta jalkapalloon ja potkunyrkkeilyyn. Nykyään tykkään käydä hikoilemassa salin ohella kaukalossa kumilätkän perässä.

Aloitin CrossFit -harjoittelun karkeasti 2009 loppuvuodesta. Ensimmäinen sali perustettiin 2011 Turun Raunistulaan, missä CFT edelleenkin toimii. Oma fokus oli silloin lähinnä kilpaharjoittelussa, johon olin jäänyt vahvasti nalkkiin ensimmäisten CrossFit-kisojen jäljiltä 2011 tammikuusta. Valmentaminen tuli mukaan 2010, kun aloin ohjaamaan ensin kavereita jotka tulivat kokeilemaan lajia, ja pikkuhiljaa myös kavereiden kavereita. Lopulta kävin Level-1 koulutuksen Las Palmasissa 2011 ja aloitin viralliset valmennushommat salillamme 2011 lokakuussa.

Olen kouluttautunut CF-harjoitteluun CrossFit:n koulutuksilla, joita on tullut käyty läpi jo puoli tusinaa. Tällä hetkellä voimassa on CF-Level 2. Valmentajana pyrin olemaan intohimoinen, lähestyttävä ja avulias. Minulle on tärkeää, että valmennettavat liikkuvat hyvin ja ymmärtävät harjoittelun filosofian.

Lempi benchmark treeni on tällä hetkellä “Nate”, eli 20 min AMRAP muscle-uppeja, hspu:ta ja kahvakuulaheilautuksia.

Tuomo

Lue esittely

Åsa

Lue esittely

Heippa!

Mä oon Åsa, valmennan WOD-tunteja Portissa sekä CrossFit Turussa.

CrossFitin aloitin toukokuussa 2019, CFT:n on-rampilla, Games dokumenttien innoittamana. Urheilutaustaa löytyy esteratsastuksen ja taitoluistelun parista.

Valmistuin toiminnallisen harjoittelun Personal Traineriksi vuonna 2018. CF-valmentamisen aloitin alkusyksystä 2022.

Valmentajana koen olevani helposti lähestyttävä, inhimillinen ja ratkaisukeskeinen. Pyrin turvallisesti haastamaan ja rohkaisemaan ”seuraavalle tasolle”, unohtamatta hauskanpitoa ja rentoa ilmapiiriä!


Valmentamisessa parasta on auttaa muita kehittymään ja löytämään liikunnan ilo, sekä loputtomat mahdollisuudet itse oppia ja kehittyä.

Mun suosikki benchmark treeni on ”Grettel” 10 rounds for time: 3 clean & jerk + 3 bar over burpee, vaikka yleisesti tykkäänkin vähän pidemmistä treeneistä!

Nähdään tunneilla 😊

Venla

Lue esittely

Heippa!

Mä olen Venla, Crossfit Portin valmentaja sekä lajin aktiivinen harrastelija. Lähdin On-Rampille mukaan keväällä 2017 ja se oli menoa sitten! Opiskelut Yhdysvalloissa on pitänyt mua ajoittain pidempiä pätkiä pois Suomen Turusta, mutta takaisin tultuani sain mahiksen päästä mukaan valmentajatiimiin!

Valmistuin keväällä 2022 (Bachelor of science in sports medicine) jonka jälkeen valmentamisesta on tullut kokopäivätyö Boxatheltics -verkkokaupan ohella. Tykkään koutsaamisen tuomista haasteista ja oon aina valmis oppimaan lisää. On kiva avartaa omaa ymmärrystä urheiljan- sekä valmentajan näkökulmasta ja näin yhdistää se vahvaksi tietotaidoksi ajan kuluessa! Olen koutsina kannustava ja pyrin aina urheilijalöhtöiseen valmentamiseen. Parasta on onnistumiset ja urheilun ilo!

Lemppari Benchmark treeni: Uudenvuoden “FRAN”, (nopea ja hapokas!)

Anna

Lue esittely

Moro!

Mun nimi on Anna ja Portissa koutsaamisen lisäksi toimin koulutettuna hierojana.

Intohimoni on toimiva, hyvinvoiva, monipuolinen sekä kestävä keho ja CrossFit on tuonut näitä elementtejä elämääni vuodesta 2016 lähtien, kun laji vei lujaa mukanaan. Turkulaistumisen myötä homma jatkunut täällä tähän päivään asti. Valmennukset tuli kuvioihin nopeasti toisen ammatin myötä ja taustalla mm. Painonnoston ohjaajakoulutus.

Valmentajana pyrin olemaan kannustava sekä läsnäoleva. Haluan kehittyä ja haastaa itseäni urheilijoiden lisäksi ja toimia esimerkkinä siitä, että lajin salat voi oppia lähtökohdista riippumatta! Parasta lajissa on jatkuva kehitys, uuden oppiminen sekä tietty porukka!

Eniten tykkään cardioista😎 Tempastaan kun tavataan!

Jenni

Lue esittely

Jenni tässä moikka!

CrossFitin pariin löysin itseni 2021 vuoden alussa, kun hetken olin liikuskellut ilman päämäärää oman tanssiuran päättymisen jälkeen. Tanssin parissa vierähti noin 10 vuotta kansainvälisesti kilpaillen, kunnes ne kuviot jatkuivat vain valmentajan roolissa.

CrossFitia olen valmentanut 2021 lähtien ja ohjaan Portissa WOD-tunteja sekä PORTTI mamat -ryhmää. Niiden hommien lisäksi valmennan tanssin puolella sekä teen fysioterapeutin töitä ammatinharjoittajana. Valmennustaustaa on karttunut jo useiden vuosien ajalta ja parastahan tässä on, että koskaan ei itsekään lakkaa kehittymästä!

Valmentamisessa minua motivoi urheilijoiden onnistumiset sekä yhteisöllinen, kannustava ilmapiiri. Näihin onnistumisiin tahdon kannustaa parhaani mukaan ja luoda turvallisen harjoitteluympäristön. Valmentajana olen perusteleva, syy- ja seuraussuhteita rakastava, kannustava ja melkoisen pirtsakka tyyppi!

Lemppari benchmark voisi olla “Annie”, 50-40-30-20-10 reps for time: Double under & sit-up!