Kategoriat
Uncategorized

Compete & meet

Compete & meet


Ilmoittautuminen on sulkeutunut

Viimeinen ilmoittautumispäivä 13.6.

Kesä kolkuttelee jo ovella ja Portin ensimmäinen yhteinen salitapahtuma lähestyy vauhdilla: Compete & Meet! 

Compete & meet on ns. matalan kynnyksen tiimikisa, joten sinun ei tarvitse olla CrossFit pro osallistuaksesi, vaan osallistua voit rohkeasti omasta tasostasi riippumatta! Tärkeintä ei ole voittaminen, vaan hauskanpito, yhdessäolo sekä muihin Porttilaisiin tutustuminen! 

Ilmoittautumiset suoritetaan verkkokauppamme kautta, josta löytyy erikseen miesten ja naisten kisapaikat (muista täyttää myös treenitietosi ja paitakoko lomakkeella). Homma toimii seuraavanlaisesti: Ilmoittaudut yksilönä kilpailuun, jonka jälkeen valmentajat lyövät “viisaat” päänsä yhteen ja muodostavat osallistujista tasapuoliset joukkueet. Joukkueita tullaan muodostamaan enintään 12 ja jokaisessa joukkueessa tulee olemaan 2 naista sekä 2 miestä. Joukkueet julkaistaan hyvissä ajoin ennen kisoja ja jokainen joukkue saa itselleen joukkuevärin.

Mikäli haluaisit kovasti olla mukana, mutta et kenties koe vielä olevasi valmis astumaan kisaestradille, niin se ei haittaa, sillä tärkeä osa päivän onnistunutta läpiviemistä ovat myös vapaaehtoiset ja tuomarit. Voit siis osallistua yhteiseen päivään myös ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi tai tuomariksi. 

Kisat kruunaavat päivän päätteeksi tietysti bailut, jonne kaikki jäsenemme ovat tervetulleita viettämään iltaa ohjelman ja yhdessäolon merkeissä.

Ilmoittautuminen kisaajaksi tai vapaaehtoiseksi/tuomariksi käynnistyy tänään ja on auki sen mukaan miten innokkaasti ilmoittautumisia tulee tai 13.6. saakka. Osallistujamäärä on rajallinen ja hinta kilpailijalle on 20€ (sisältää kisapaidan). 

Huomio! Ennen kuin ilmoittaudut kisaan, niin varmista, ettei kalenterissasi ole muuta ohjelmaa kisapäivänä (kisat alkavat aamusta ja jatkuvat iltapäivään). Toiveenamme on, ettei peruutuksia tulisi varsinkaan sen jälkeen, kun joukkueet on jaettu! Aikataulut ja yksityiskohdat tarkentuvat myöhemmin.