Hinnasto

Unlimited

SopimusHinta (1kk)
Norm./opisk.
1kk109€ / 98€
6kk104€ / 93€
12kk98€ / 88€
Kulkukortti 5€

Light

SopimusHinta (1kk)
Norm./opisk.
1kk94€ / 84€
6kk89€ / 80€
12kk85€ / 76€
Kulkukortti 5€

Unlimited-kortissa ei ole viikkokohtaista maksimimäärää ohjattuihin tunteihin. Light-korttiin kuuluu maksimissaan 12 ohjattua tuntia kuukauden jaksolle. Molemmat kortit sisältävät Open gym -käyttöoikeuden, eli voit käydä salin aukioloaikojen puitteissa (5-23) harjoittelemassa itsenäisesti, kun ohjattua tuntia ei ole käynnissä. Omatoimisesta harjoittelusta ei kulu kertoja kortiltasi.

Pidempi jäsenyys (6kk ja 12kk) on mahdollista maksaa myös yhdessä erässä, jolloin saat light-korteissa kaikki ohjatut tunnit suoraan käyttöön koko jäsenyysajalle.

On-Ramp

234€/210€ (On-Ramp + 1kk treenit)
149€/134€ (pelkkä On-Ramp)

On-Ramp sisältää 12x 1h harjoituskertaa (4 vko). Jokainen harjoituskerta koostuu lämmittelystä, tekniikka- ja taitoharjoittelusta sekä kuntoharjoittelusta. Kuka tahansa voi osallistua ryhmään omasta kuntotasostaan riippumatta. Kaikki harjoitukset on mahdollista skaalata, joten jokainen saa omalle tasolleen sopivan harjoituksen. Meidän tehtävämme on saada kuntosi nousemaan siten että se on hauskaa!

10 kerran kortti

125€ / 113€

Kortti on voimassa 3kk ostopäivästä. Kerrat käytettävissä ohjatuille tunneille.

Open Gym

39€/kk

Open Gymille pääsee treenaamaan ohjattujen tuntien ulkopuolella joka päivä klo 5-23.

Drop-in

Tunnille 14€ / open gym 9€

Omatoimitreenaaminen tapahtuu ohjattujen tuntien ulkopuolella. Valmentaja on läsnä ohjattujen tuntien yhteydessä, joten Open Gym -kertakäynnille tullessasi salille pääsee joko aamu- tai iltatuntien perään, kun valmentaja on vielä paikalla. Tarkista ohjattujen tuntien ajankohdat alta.

Ohjatulle tunnille tullessasi varaathan tunnin etukäteen ajanvarauskalenterista.

Erikoismaksutavat

Edenred

Virike

Smartum liikunta- ja kulttuuri

Eazybreak

Tyky

ePassi

Liikuntaeduilla voit maksaa omia henkilökohtaisia palvelujasi, kuten jäsenyyttä.
Laskun tai jäsenyyden maksaminen liikuntaedulla onnistuu vastaanotossa tuntien vaihtumisen yhteydessä tai mobiilisovelluksen kautta etänä.

Mobiilisovelluksella maksaessasi laita maksukuitista kuvakaappaus meille info@crossfitportti.fi, niin kohdistamme maksun oikealle laskulle. Mikäli maksat vain osan laskusta liikuntaeduilla, voit maksaa loppuosan laskusta käyttämällä laskun viitenumeroa. Ilmoita tästä myös sähköpostiviestissä lähettäessäsi maksukuittia.