Hinnasto

Hinnasto

Unlimited

SopimusHinta (1kk)
Norm./opisk.
1kk109€ / 98€
6kk98€ / 88€
12kk93€ / 83€
24kk88€
Kulkukortti 7€

Hinnasto

Light

SopimusHinta (1kk)
Norm./opisk.
1kk99€ / 86€
6kk93€ / 81€
12kk88€
24kk83€
Kulkukortti 7€

Hinnasto

Muut tuotteet

TuoteHinta
Open Gym39€ /kk
10-kortti (voimassa 3kk)
Kerrat käytössä WOD-tunneille
125€ / 113€ opisk.
Drop-in WOD-tunti15€
Drop-in Open Gym10€
Kulkukortti 7€

Unlimited-kortissa ei ole viikkokohtaista maksimimäärää ohjattuihin tunteihin. Light-korttiin kuuluu maksimissaan 12 ohjattua tuntia kuukauden jaksolle. Molemmat kortit sisältävät Open gym -käyttöoikeuden, eli voit käydä salin aukioloaikojen puitteissa (5-23) harjoittelemassa itsenäisesti, kun ohjattua tuntia ei ole käynnissä. Omatoimisesta harjoittelusta ei kulu kertoja kortiltasi.

Jäsenyyden voit valita joko kuukausilaskutuksella tai kerralla maksettavana. Maksaessasi Light-jäsenyyden yhdessä erässä saat kaikki ohjatut tunnit suoraan käyttöösi koko jäsenyysajalle ja voit käyttää niitä omalla tahdillasi.

Mikäli ostat jäsenyyden ensimmäistä kertaa tarvitset myös kulkukortin. Valitse verkkokaupasta “kulkukortti (NFC) 7€” samaan ostokoriin. Kulkukortin saat vastaanotosta ensimmäisen treenikerran yhteydessä. Kortin voi ostaa myös suoraan vastaanotosta .

Lue lisää jäsenyyksien sopimusehdoista tämän sivun loppupuolelta.

On-Ramp

234€/210€ (On-Ramp + 1kk treenit)
149€/134€ (pelkkä On-Ramp)

On-Ramp sisältää 12x 1h harjoituskertaa (4 vko). Jokainen harjoituskerta koostuu lämmittelystä, tekniikka- ja taitoharjoittelusta sekä kuntoharjoittelusta. Kuka tahansa voi osallistua ryhmään omasta kuntotasostaan riippumatta. Kaikki harjoitukset on mahdollista skaalata, joten jokainen saa omalle tasolleen sopivan harjoituksen. Meidän tehtävämme on saada kuntosi nousemaan siten että se on hauskaa!

Drop-in

Omatoimitreenaaminen tapahtuu ohjattujen tuntien ulkopuolella. Valmentaja on läsnä ohjattujen tuntien yhteydessä, joten Open Gym -kertakäynnille tullessasi salille pääsee joko aamu- tai iltatuntien perään, kun valmentaja on vielä paikalla. Tarkista ohjattujen tuntien ajankohdat alta.

Ohjatulle tunnille tullessasi varaathan tunnin etukäteen ajanvarauskalenterista.

Erikoismaksutavat

Edenred

Smartum

Eazybreak

ePassi

Liikuntaeduilla voit maksaa omia henkilökohtaisia palvelujasi, kuten jäsenyyttä.
Laskun tai jäsenyyden maksaminen liikuntaedulla onnistuu vastaanotossa tuntien vaihtumisen yhteydessä tai mobiilisovelluksen kautta etänä.

Mobiilisovelluksella maksaessasi laita maksukuitista kuvakaappaus meille info@crossfitportti.fi, niin kohdistamme maksun oikealle laskulle. Mikäli maksat vain osan laskusta liikuntaeduilla, voit maksaa loppuosan laskusta käyttämällä laskun viitenumeroa. Ilmoita tästä myös sähköpostiviestissä lähettäessäsi maksukuittia.


Jäsenyysehdot

1kk jäsenyydet
1kk jäsenyydet (Light, Unlimited & Open Gym) toimivat toistaiseksi voimassaolevalla laskutussopimuksella. Voit ostaa 1kk joko verkkokaupasta ja vastaanotosta ja saat jatkossa laskun kuukausittain sähköpostiisi automaattisesti, mutta voit halutessasi kuitenkin päättää jäsenyyden milloin tahansa. Laskutusjakso on 1kk ja lasku saapuu 14vrk ennen uuden jakson alkua (maksuaika 14vrk).

Jäsenyys on mahdollista peruuttaa, vaikka seuraavan kuukauden lasku olisikin jo saapunut, kunhan peruutus tapahtuu laskun eräpäivään mennessä.

Kerrallaan maksettavat pidemmät jäsenyydet
Unlimited-kortissa ei ole viikkokohtaista maksimimäärää ohjattuihin tunteihin. Light-korttiin kuuluu maksimissaan 12 ohjattua tuntia kuukauden jaksolle. Maksaessasi pidemmän Light-jäsenyyden (6kk / 12kk / 24kk) yhdessä erässä, saat kaikki ohjattujen tuntien kerrat suoraan käyttöösi ja voit käyttää niitä haluamallasi tahdilla.

Laskutusjäsenyydet
Tilatessasi laskutusjäsenyyden maksat suoraan ensimmäisen kuukauden (tai valitse laskulla) ja saat muut laskut kuukausittain sähköpostiisi seuraavasta laskusta lähtien. Laskutusjakso on 1kk ja lasku saapuu 14vrk ennen uuden jakson alkua (maksuaika 14vrk). Mikäli haluat että laskutuksen aloituspäivä on eri kuin ostopäivä, lisää verkkokaupassa oston yhteenvetovaiheessa ”tilauksen lisätieto”-kenttään haluttu alkamispäivämäärä.

Light-korttiin kuuluu maksimissaan 12 ohjattua tuntia kuukauden laskutusjaksolle. Laskutuskausi vaihtuu kuukauden välein ja 12 ohjattua tuntia voit käyttää tämän jakson aikana vapaasti. Kun kaikki 12 kertaa on käytetty, päivittyvät uudet kerrat kortille vasta, kun uusi laskutusjakso alkaa. Mikäli siis käytät kerrat aiemmin, ei kortille päivity suoraan uutta 12 kertaa, vaan vasta uuden jakson alkaessa, joten loppuaika tähän asti on Open Gym käyttöoikeutta.

6kk / 12kk / 24kk jäsenyyksien jäädytys
6kk jäsenyydet: Ostamalla tuotteen sitoudut 6kk sopimukseen, joka on voimassa tilauspäivästä 6kk eteenpäin. Sopimukseen kuuluu 2vk taukomahdollisuus.

12kk jäsenyydet: Ostamalla tuotteen sitoudut 12kk sopimukseen, joka on voimassa tilauspäivästä 12kk eteenpäin. Sopimukseen kuuluu 4vk taukomahdollisuus. Tauko on mahdollista pitää yhdessä erässä tai 2x2vk pätkissä.

24kk jäsenyydet: Ostamalla tuotteen sitoudut 24kk sopimukseen, joka on voimassa tilauspäivästä 24kk eteenpäin. Sopimukseen kuuluu 2x 4vk taukomahdollisuus. Tauko on mahdollista pitää yhdessä erässä, kahdessa erässä tai 2vk pätkissä.

Ilmoita tauotuksesta ennen tauon ajankohtaa info@crossfitportti.fi. Sairastumis- ja loukkaantumistapauksissa jäsenyys on mahdollista jäädyttää lääkärintodistuksella. Lähetä lääkärintodistus sähköpostilla info@crossfitportti.fi.

Laskutusjäsenyyksien päättäminen
6kk / 12kk / 24kk laskutussopimus on mahdollista päättää ennen sopimusajan päättymistä.
Mikäli haluat päättää laskutusjäsenyyden ennakkoon, veloitamme käytetyistä jäsenyyskuukausista erotuksen suhteessa 1kk jäsenyyden hintaan.

Mikäli jäsenyyksistä tai sopimusehdoista herää kysyttävää, olethan yhteyksissä info@crossfitportti.fi